آیا قرنیز ام دی اف (MDF) بهترین گزینه برای مناطق مرطوب است؟
قرنیز ام دی اف MDF
پوشش چند سانتی که از دیوار در برابر ضربه محافظت میکند و زیبایی دوچندانی به ساختمان با پر کردن فضای بین دیوار و کف می بخشد. قرنیزها بر حسب مواد سازنده به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند. همانطور که از اسم قرنیز MDF پیداست جنس این قرنیز از MDF است. جنس این قرنیز خیال شما را از نفوذ رطوبت راحت می کند و از طرفی می توانید از زیبایی طرح های MDF لذت ببرید.
فروشگاه دکوراسیون داخلی دکورد با فروش اینترنتی قرنیز ام دی اف MDF در ابعاد و طرح های گوناگون می تواند شما را برای خرید اینترنتی راحت و ارزان انواع مدل های قرنیز MDF کمک کند. جهت ارتباط و مشاوره با کارشناسان فروش ما با شماره موجود در هدر صفحه تماس بگیرید. همچنین برای دیدن لیست قیمت ها و انواع طرح های موجود می توانید به وبسایت decored.ir مراجعه کنید.
قرنیز ام دی اف MDF چیست؟
به صورت کلی قرنیز به قطعاتی گفته میشود که به صورت نواری در ارتفاع های مختلف به روی دیوار آن هم در قسمت انتهایی که آن را به زمین متصل میکند، نصب میشود تا از بروز هرگونه آسیب و ضربه به دیوار یا نفوذ رطوبت و پخش آن در سطح دیوار جلوگیری کند. احتمالا پیش تر تجربه استفاده از متریال ام دی اف را در آشپزخانه خود داشته اید و می دانید که این متریال از تنوع و کیفیت بالایی برخوردار است.
یکی از مراکز اصلی توزیع قرنیز ام دی اف (MDF) بازار آهن شاد آباد است که مجموعه با استقرار در این مکان به مشتریان خود این اطمینان را می دهد مشکلی از بابت تامین طرح ها و ضخامت های مختلف قرنیز وجود ندارد.
مزایا قرنیز ام دی اف
همانطور که گفته شد اگر بخواهیم در رابطه با مزایای استفاده از قرنیز ام دی اف صحبت کنیم بدون شک تنوع درطرح یکی از موارد اساسی این مدل از قرنیز است. اما در ادامه به موارد بیشتری از مزایای قرنیز ام دی اف (MDF) می پردازیم:
- مقاوم در برابر نفوذ آب به دیوار
- مقاومت بالا در برابر ضربه و آسیب
- تنوع زیاد در طرح و رنگ
- عمر بالای محصول و عدم نیاز به تعویض زودهنگام
- سرعت بالا و سادگی در نصب و اجرا
هنگام نصب قرنیز ام دی اف، مهم است که اندازه اتاق و نوع متریالی که قرار است استفاده کنید را در نظر بگیرید. همچنین مهم است که در نظر بگیرید که چقدر زمان می خواهید برای نصب صرف کنید. با در نظر گرفتن این نکات می توانید به راحتی و بدون دردسر قرنیز ام دی اف را در فضای منزل یا محل کار خود نصب کنید.
قرنیزهای ام دی اف در اشکال و اندازه های مختلفی وجود دارند که بسته به نوع محصول انتخابی، نکات نصب متفاوتی در دسترس است. دانستن نحوه نصب صحیح قرنیزهای ام دی اف می تواند به اطمینان از ماندگاری طولانی تر و عالی به نظر رسیدن آنها در خانه کمک کند. علاوه بر این، درک محدوده قیمت این محصولات می تواند به شما در تصمیم گیری آگاهانه در هنگام خرید کمک کند.
دکورد بر اساس تجربه به شما پیشنهاد میدهد که حتما یک شاخه اضافی قرنیز MDF سفارش دهید تا اگر در محاسبات خود اشتباهی کرده اید یا هنگام برش شاخهها به مشکلی برخوردید، بتوانید از شاخه جایگزین استفاده کنید و پرتی را پوشش دهید.
ابعاد و مشخصات قرنیز MDF
رایج ترین ضخامت برای قرنیزهای ام دی اف (MDF) ضخامت 16 یا 18 سانت است و این نوارها همانند قرنیز پی وی سی در ارتفاع 7،9،11 و 15 تولید میشوند.شما می توانید مطابق سلیقه خودتان هر متراژی که مد نظرتان است را انتخاب کنید و نصب کنید اما عموما پیشنهاد میشود که برای خانههای کوچک با دیوارهای کوتاه از قرنیزهای کم ارتفاع استفاده شود و برای خانههایی که ارتفاع آنها نسبتا بیشتر است، قرنیزهای بلند MDF مورد استفاده قرار بگیرد.یکی از مواردی که معمولا در مورد قرنیز ام دی اف (MDF) از آن سوال پرسیده می شود طول هر شاخه آن است که 366 میلی متر است.
نصب قرنیز MDF
قبل ار نصب هر نوع قرنیز نکته مهم پاکسازی سطح زیرین آن است. در مورد قرنیزهای ام دی اف که یکی از رایج ترین روش های نصب آنها با استفاده از چسب است این مورد اهمیت بیشتری پیدا می کند.
دیدگاهتان را بنویسید