پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای؟ از قلم ساجیران بخوانید
در هنگام ورود به هر شرکتی اولین چیزی که مورد توجه قرار میگیرد؛ دکوراسیون فضای داخلی است. هر چقدر این فضا حرفهایتر باشد کالا و خدمات شما نیز بهتر دیده میشود. ظاهر دفتر کار شما به عنوان مرکز مدیریت تاثیر ویژهای بر روی مشتریان شما خواهد گذاشت. برای مدیریت این فضا بهتر است از پارتیشن بندی اداری استفاده شود. پارتیشن به معنای تقسیم کننده یا مجزا کننده است و به جدا کنندههای کاذب پارتیشن گفته میشود. پارتیشنها راه حلی ساده و بسیار سریع و در عین حال کم هزینه هستند. پارتیشنها در انواع و اقسام مختلف ساخته میشوند. یکی از معروفترین حالت آنها پارتیشنهایی از جنس ام دی اف و یا شیشه است؛ اما سوال اصلی این است که کدام یک بهتر هستند؟ پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای؟ ما در این مقاله به این پرسش پاسخ خواهیم داد و تمام ویژگیهای این دو مدل را بررسی خواهیم کرد.
خصوصیات پارتیشنهای شیشهای
برای آنکه بتوانید یک انتخاب درست داشته باشید باید به خوبی از نیازهای خود آگاه باشید. بعد از آگاهی از نیاز، لازم است که سبک دکوراسیون دفتر کارتان را مشخص کنید. پارتیشنهای شیشهای بهترین گزینه برای اجرا در دفاتر کاری با مبلمان اداری مدرن است. پارتیشنهای شیشهای سابقه خیلی کمتری نسبت به مدل ام دی اف دارند با این حال خیلی زود توانستن محبوب شوند. پارتیشنهای شیشهای عایق خوبی در برابر صدا هستند؛ همچنین آنها ورود نور در فضا را محدود نمیکنند. پارتیشنهای شیشهای به خوبی میتوانند فضایی مناسب برای کار ایجاد کند.در پارتیشن فریم لس علاوه بر ایجاد حریم خصوصی برای پرسنل باعث میشود تا آنان ارتباط بصری نیز با یکدیگر داشته باشند. داشتن ارتباط بصری در کارهای گروهی حائز اهمیت است.
پارتیشنهای شیشهای بهترین گزینه برای دفاتر مدرن است زیرا بسیار چشمنواز هستند. این نوع پارتیشن دست شما را برای انواع دکوراسیون و طراحی داخلی باز میگذارد؛ میتوانید از شیشههای مات، طرح دار، ساده، رنگی و یا با چاپهای خاص استفاده کنید. با توجه به نوع فعالیت و حرفه شما میتوانید طراحی منحصربهفردی را داشته باشید. پارتیشنهای شیشهای بسیار ساده و سریع نصب خواهند شد و دردسری برای شما ایجاد نخواهند کرد؛ همچنین به راحتی میتوانید آن را جا به جا کنید و در مکانی دیگر نصب کنید. از مزیتهای پارتیشنهای شیشهای این است که بسیار با دوام هستند و در برابر ضربات، ضعیف عمل نمیکنند و در برابر آتش سوزی مقاوم هستند. نگهداری از این نوع پارتیشن نیاز به هزینه آنچنانی ندارد. پارتیشنهای شیشهای یک فضای مدرن و زیبا را برای شما به وجود میآورند.
خصوصیات پارتیشنهای ام دی اف
پارتیشن شیشهای را معرفی کردیم حال نوبت معرفی پارتیشهای ام دی اف است. این نوع از پارتیشنها از قدمت بیشتری برخوردار هستند و در محیطهای کاری و خانگی استفاده میشوند. این پارتیشنها جلوهای سنتی دارند و حس راحتی را به خوبی القا میکنند؛ همین ویژگی باعث شدهاست تا بیشتر در مطبها و فضاهای آزمایشگاهی شاهد حضورشان باشیم. از نظر قیمت باید بگوییم که پارتیشنهای ام دی اف تنوع وسیعی دارند زیرا در ساخت آنها میشود از انواع مختلفی از چوبهای ام دی اف استفاده کرد. تفاوت در کیفیت چوبها باعث تفاوت در هزینه نهایی میشود. پارتیشن ام دی اف نیز عایق صدا است؛ اما نسبت به دو رقیب خود (شیشهای و دو جداره) امتیاز کمتری دارند. در مورد حریم خصوصی، پارتیشنهای ام دی اف فضا را کاملا جدا میکنند و یک محیط مجزا را در اختیار کارمندان قرار میدهند. این پارتیشن برای کارهای گروهی توصیه نمیشود زیرا ارتباط بصری را محدود میکند.
نکتهای دیگر در مورد پارتیشنهای ام دی اف این است که مانع ورود نور هستند بنابراین برای دفاتر کاری تاریک و کم نور این پارتیشن مناسب نیست. پارتیشنهای ام دی اف با جلوگیری از ورود نور باعث تاریکی اتاقها میشوند و همین امر موجب میشود تا برای روشنایی از نور مصنوعی بیشتر استفاده کنند که هزینهبر خواهد بود. البته میتوان از پارتیشنهای ام دی اف و شیشهای هر دو با هم استفاده کرد. ترکیب ام دی اف با شیشه باعث میشود تا معایب پارتیشن ام دی افی جبران شود و همچنین زیبایی کار حفظ گردد. این ترکیب هم باعث روشنتر شدن فضا میشود و هم حریم خصوصی پرسنل به خوبی حفظ خواهد شد.
پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای؟ کدام یک بهتر است؟
تا اینجا تمامی ویژگیهای پارتیشنهای ام دی اف و شیشهای را به طور جداگانه بررسی کردیم؛ مزیتها و معایب آنها را در کنار هم آوردیم اما واقعا کدام یک بهتر است؟ پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای؟ باید بگوییم که این کاملا به سبک سلیقه شما و بودجه شما بستگی دارد. اگر شغل شما طوری است که کار گروهی در اولویت قرار دارد و فضاهای دسته جمعی برای شما مهم است؛ پارتیشن شیشهای مناسب است. علت این امر این است که پارتیشنهای شیشهای دید را محدود نخواهند کرد. برای دفاتر کاری که احتیاج به کار گروهی نیست و در عوض نیاز به یک حریم کاملا جداگانه برای افراد وجود دارد؛ پارتیشن ام دی اف توصیه میشود.
همچنین در نظر داشته باشید که سبک چیدمان دفتر کار شما به چه صورت است؛ پارتیشنهای شیشهای برای دفاتر با سبک مدرن و پارتیشنهای ام دی اف برای دفاتر با سبک کلاسیک مناسب هستند. پس اگر شما بپرسید که پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای؟ ما از شما خواهیم پرسید که میزوصندلی اداری شما مدرن است یا کلاسیک؟ با توجه به آن پاسخ کاملا روشن خواهد بود. خوب است کمی نیز درباره سبکهای مبلمان اداری بدانیم تا بتوانیم درست انتخاب کنیم.
ویژگیهای مبلمان اداری خوب
مبلمان اداری جزو جدایی ناپذیر هر شرکت و ادارهای است. این مجموعه شامل فایل اداری، میز اداری، صندلی اداری، نیمستهای اداری و…میباشد. مبلمان اداری معمولا در دو سبک ارائه میشود؛ مدرن و کلاسیک. سبک کلاسیک بسیار با وقار، گران و تهیه شده از چوب و چرم است. معمولا دارای رنگهای تیره و طرحهای فاخر میباشد؛ در عوض سبک مدرن دارای رنگبندی کاملا روشن و شاد است و نسبت به سبک کلاسیک دارای قیمت پایینتری است. اینکه شما کدام سبک را انتخاب میکنید کاملا به سلیقه و اهدافتان بستگی دارد. برای آنکه بتوانید یک انتخاب عالی داشته باشید باید به چند مورد توجه کنید. اول از همه حواستان به ارگونومی شرکت و دفتر کارتان باشد. محیط تاثیر بسزایی در انتخاب شما خواهد گذاشت؛ به ابعاد آن توجه کنید. معمولا سبک کلاسیک نیاز به جا و مکان بیشتر دارد و در عوض سبک مدرن مینیمالیتر است. به طرحها دقت کنید و سعی کنید هماهنگی بین اجزا برقرار کنید. طرحهای خاص باعث میشود تا مشتریان شما تحت تاثیر قرار بگیرند. از طراحی داخلی دفتر خود غافل نشوید. از بین پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای، موردی را انتخاب کنید که بیشتر مناسب فضای کاری شما باشد.
ویژگیهای پارتیشن خوب
برای آنکه بدانیم چه پارتیشنی خوب است باید چند شاخصه را بررسی کنیم. اول از همه باید پارتیشنی تهیه کنیم که بتوانیم برای آن درب محکم نصب کنیم. پارتیشنهای خوب باید بتوانند تا حدودی عایق صدا باشند و از ورود صدا به محیط جلوگیری کنند. پارتیشنها باید قابلیت عبور تاسیسات و همچنین کابلهای برق و تلفن را داشته باشند و امکان دسترسی به آنها وجود داشته باشد. در پارتیشنها مهم است که بتوان کلید و پریز را روی آنها نصب کرد. برای یک پارتیشن خوب لازم است که به راحتی بتوان پرده و کرکره نصب کرد؛ این نکته در پارتیشنهای شیشهای بسیار پر اهمیتتر از پارتیشنهای ام دی اف است. قطعات پارتیشن باید دارای اندازه استاندارد باشد تا بتوان آن را در هر زاویه و جهت دلخواه نصب و اجرا کرد. نکته آخر که بسیار مهم است؛ امنیت پارتیشنها است. پارتیشنها باید جوری باشند که از بیرون امکان باز شدن قطعات و ورود به اتاق وجود نداشته باشد. این کار صرفا باید از محیط داخل میسر باشد.
سخن آخر:
پارتیشنها دیوارهای کاذب هستند که برای جداسازی محیط کاری از آن استفاده میشود. پارتیشنها در انواع مختلف ساخته میشوند. در انتخاب میان پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای عوامل زیادی دخیل هستند. عواملی مانند نوع کار، نوع فضا، نوع چیدمان دکوراسیون و همچنین مقدار بودجه در تصمیم گیری میان پارتیشن ام دی اف یا شیشه ای موثر خواهندبود. برای یک انتخاب درست لازم است که ویژگیهای هر دو را بررسی کنید و سپس نسبت به نوع نیاز خود یکی را انتخاب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید