ویژگیهای بلوک هبلکس
بلوک هبلکس
بلوک هبلکس یا بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC) به عنوان یکی از مصالح ساختمانی نوین شناخته شده است. این نمونه از بلوکها به وسیله ترکیب موادی مانند سیمان، پودر آلومینیوم، ماسه سیلیسی و آهک تولید میشوند و از طریق فرایند اتوکلاو ( گرمادهی و فشردهسازی تحت فشار) ساخته میشوند. ما در این مقاله قصد داریم به منظور بالا بردن اطلاعات شما برای انتخاب مناسب و همچنین استفاده از بلوک هبلکس برای پروژههای ساختمانی خود به بررسی ویژگیهای آن بپردازیم. در مورد ابعاد، خرید و قیمت بلوک هبلکس نیز به گفتگو خواهیم نشست. در انتها شما میتوانید سوالات خود را در زیر این محتوا کامنت نمایید تا کارشناسان ما به آنها پاسخ دهند.
از بلوک هبلکس چه کاربردهایی میشود؟
در حال حاضر سازندگان به منظور حفظ امنیت ساکنین از بلوک هبلکس به دلیل وزن سبک آن استفاده مینمایند. معمولا این مصالح ساختمانی برای دیوارهای غیر باربر کاربرد داشته و همچنین در دیوارهای داخلی ساختمان با ضخامت کمتر نیز استفاده میشود.
مزایای بلوک هبلکس
بلوک هبلکس این روزها به دلیل ویژگیهای برتری که نسبت به دیگر مصالح ساختمانی سنتی دارد طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده است و از مزایای زیر برخوردار میباشد:
کاهش دهنده وزن سازهها
اولین و مهمترین مزیت بلوک هبلکس وزن بسیار پایین این محصول است. به همین دلیل، مهندسین ساخت و ساز به منظور پایین آوردن بار مرده ساختمان از این بلوک برای ساخت اسکلتهای سبک استفاده مینمایند. علاوه بر این، برای مناطقی که زلزله خیز هستند نیز بسیار حائز اهمیت است و باعث میشوند تلفات جانی و مالی کاهش چشمگیری داشته باشند.
جلوگیری از ورود و خروج انرژی
از دیگر ویژگیهای بلوک هبلکس میتوان به قابلیت عایق بودن آن اشاره کرد. این قابلیت به کاهش مصرف انرژی در فصول مختلف سال کمک میکند. به طور مثال در فصلهای سرد از خروج گرمای داخل ساختمان و ورود هوای سرد جلوگیری خواهد کرد. همچنین از ورود سر و صدای بیرون به داخل نیز ممانعت میکند. به این صورت، ساکنان در آرامش کامل به سر خواهند برد.
ضد حریق بودن بلوک هبلکس
به دلیل خاصیت غیر قابل اشتعال بودن بلوک هبلکس، برای حفظ امنیت ساکنان بسیار حائز اهمیت است و در برابر آتش سوزی مقاومت خوبی از خود نشان میدهد.
سرعت بالا در اجرا
بلوک هبلکس علاوه بر خاصیت سبک بودن از ابعاد بزرگتری به نسبت دیگر مصالح ساختمانی برخوردار است. به همین خاطر بسیار سریع دیوارچینی را پیش میبرد. از طرفی، این سرعت عمل در اجرا برای کاهش هزینههای ساخت و ساز نیز کارآمد است.
حافظ محیط زیست
بلوک هبلکس قابلیت بازیافت دارد و از قطعات شکسته آن میتوان در دیگر موارد ساختمان سازی استفاده نمود. همچنین برای تولید آن از انرژی کمتری استفاده میشود. بنابراین، این مصالح آلودگی زیست محیطی بسیار کمی داشته و به نگهداری از محیط زیست کمکهای شایانی میکند.
مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف
این بلوک مناسب مناطق مرطوب است، زیرا به نسبت آجر از قدرت جذب آب پایینی برخوردار میباشد. این ویژگی سبب شده تا ساختمان دچار کپک زدگی و زنگ زدگی نشود.
قابلیت برش خوری
از ویژگیهای مهم بلوک هبلکس خاصیت برشکاری آن است و افراد میتوانند در صورت نیاز با استفاده از اره چوببری این محصول را برش بزنند.
ابعاد بلوک هبلکس
امروزه بلوکها در برندهای مختلف به بازار عرضه میشود. معمولا تمام این برندها یک شاخص استاندارد برای تولید بلوک هبلکس دارند و سایز اکثرا بلوکها شبیه هم میباشد. به طور مثال بلوک هبلکس در یک نمونه در ابعادی با طول 60 سانتیمتر و ارتفاع 25 سانتیمتر تولید و روانه بازار میشود. همچنین بلوک هبلکس در ضخامت 7، 20 و 10 سامتیمتر وجود دارد.
خرید بلوک هبلکس
امروزه انواع مصالح ساختمانی علاوه بر روش سنتی قدیمی فروش که خریدار باید به فروشگاه مراجعه میکرد، به صورت آنلاین نیز به فروش میرسند. از این رو، متقاضیان خرید بلوک هبلکس میتوانند با مراجعه به سایتهای مختلف و با توجه به نیاز خود، این محصول را در ابعاد متفاوت سفارش دهند.
قیمت بلوک هبلکس
معمولا مشتریان بلوک هبلکس در هنگام خرید این محصول به اولین نکتهای که دقت میکنند، قیمت بلوک هبلکس است. اما لازم بوده ذکر نماییم با توجه به نوسانات بازار ارز، قیمت این مصالح ساختمانی همواره در حال تغییر است و با توجه به معیارهای مختلفی مانند برند تولید کننده و کیفیت آن متغیر و متفاوت میباشد. به این نکته نیز توجه داشته باشید که ابعاد بلوک هبلکس هیچ تاثیری بر روی قیمت آن ندارد، چرا که این محصول بر اساس متر مکعب به فروش میرسد.
ما در این راهنما برای مهندسین ساخت وساز، همچنین افرادی که قصد دارند ساختمانی را بنا کنند از ویژگیهای بلوک هبلکس سخن گفتیم. این محصول با توجه به ویژگیهای بارزی که دارد میتواند یک جایگزین عالی برای مصالح سنتی شود. بهتر است قبل از خرید این محصول با افرادی که در این زمینه تخصص دارند، مشورت کنید تا شما را راهنمایی نمایند که چه مقدار بلوک و چه ابعادی مناسب پروژه شما میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید