مدلهای پرطرفدار پارتیشن شیشه ای درتیس
پارتیشن شیشه ای دیواری از جنس شیشه سکوریت می باشد که برای تفکیکی و جداسازی در فضاهای بزرگ و یکپارچه مورد استفاده قرار می گیرد.در مقایسه با سایر پارتیشنها، پارتیشنهای شیشهای از نظر زیباییشناسی جذاب تر، کاربردیتر و مقرون به صرفهتر هستند. امروزه مشخص شده است که دادن فضای اداری خصوصی به هر کارمند راهی بسیار موثر برای افزایش بهره وری است.
فضاهایی که به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند را می توان با استفاده از پارتیشن های شیشه ای تا حد زیادی مورد استفاده قرار داد. به همین دلیل پارتیشن های شیشه ای می توانند نقش بسزایی در دکوراسیون داخلی داشته باشند. شیشه سکوریت یا لمینت به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و تغییرات دما در ساخت پارتیشن شیشه ای استفاده می شود. پارتیشن های شیشه ای در سبک ها و مدل های مختلفی تولید می شوند که هر کدام هدف خاصی را دنبال می کنند. به عنوان مثال، اتاقهای کنفرانسی که به حریم خصوصی بیشتری نیاز دارند، اغلب از پارتیشنهای شیشهای رنگی، بهویژه دودی استفاده میکنند.
کاربرد پارتیشن شیشه ای
مهمترین کاربرد پارتیشن شیشه ای شفافیت آن برای عبور نور می باشد بدین ترتیب با نصب پارتیشن شیشه ای در فضاهای اداری یا مسکونی به محیط بیرون کاملا اشراف دارید و احساس تنگنا نخواهید کرد.همچنین این دیوارهای شیشه ای باعث بزرگتر نشان دادن فضا می شوند و برای محیط هایی که فضای خیلی بزرگی ندارند می تواند گزینه ی مناسبی باشد.از طرف دیگر علاوه بر اینکه این پارتیشن های شیشه ای بسیار زیبا و جذاب هستند قیمت نسبتا مناسبی را نیز دارا می باشند، دیوارهای از جنس گچ و سیمان به علت قیمت بالای مصالح ساختمانی بسیار پرهزینه و زمان بر هستند در حالی که ساخت پارتیشن هایی از جنس شیشه در مدت زمانی کوتاه و با هزینه ی کمتر قابل اجرا هستند، به همین دلیل اکثر افراد برای تفکیک فضای داخلی از دیوارهای شیشه ای استفاده می کنند.
انواع پارتیشن شیشه ای
پارتیشن های شیشه ای از نظر قابلیت جابه جایی به دو دسته ی پارتیشن های ثابت و متحرک تقسیم بندی می شوند.
پارتیشن شیشه ای متحرک:همان طور که از نام این نوع پارتیشن مشخص است متحرک است و قابلیت جابه جایی دارد ،در این نوع پارتیشن به وسیله ی ریل هایی که در سقف و یا کف نصب نصب می شوند امکان جابه جایی و حرکت وجود دارد به همین دلیل قیمت پارتیشن شیشه ای متحرک نسبت به نوع ثابت بالاتر می باشد.
پارتیشن شیشه ای ثابت:در این نوع دیوار شیشه ای امکان جابه جایی و یا استفاده ی مجدد از آن وجود ندارد و قیمت ارزان تری نسبت به نوع متحرک دارد و معمولا برای افرادی که مایل به داشتن یک پارتیشن شیشه ای ارزان هستند مناسب می باشد.
پارتیشن ها از نظر نوع کارایی نیز به چند دسته تقسیم بندی می شوند که در ادامه توضیح خواهیم داد
پارتیشن شیشه ای سرویس بهداشتی:
پارتیشن شیشه ای سرویس بهداشتی در معماری امروزی جایگاه بسیار ویژه ای دارد ، جلوگیری از خیس و کثیف شدن تمامی قسمت های سرویس بهداشتی یکی از دغدغه های همیشگی بوده به همین دلیل از پارتیشن های شیشه ای جهت تفکیک سرویس بهداشتی و محل دوش گرفتن استفاده می کنند بدین ترتیب هم امنیت و هم زیبایی در سرویس های بهداشتی رعایت می شود .حمام شیشه ای و یا کابین دوش شیشه ای قسمتی از این مدل پارتیشن بندی می باشد ،درب حمام شیشه ای در این نوع پارتیشن بندی می تواند به صورت ریلی و یا لولایی باز و بسته شود که نوع بازشوی آن به عرض ورودی درب بستگی دارد..پارتیشن سرویس بهداشتی به دو صورت فریم دار و فریم لس قابل نصب می باشند ، در هر دو حالت فریم دار و فریم لس می توان از شیشه سکوریت مات،رنگی و یا سند بلاست شده استفاده کرد اما در نوع فریم دار می توان از فریم و یا پروفیل های رنگی جهت هماهنگی با شیشه سکوریت رنگی استفاده کرد،ضمنا تمام یراق آلات استفاده شده در این کار از جنس استیل ضد زنگ می باشد.
پارتیشن شیشه ای اداری:
پارتیشن شیشه ای اداری به منظور تفکیک فضا مورد استفاده قرار می گیرند، این دیوارهای شیشه ای می توانند هم به صورت فریم دار و هم به صورت فریم لس نصب شوند ، از آنجاییکه در محیط اداری سر و صدا و تردد بالا می باشد معمولا از شیشه های دو جداره برای این کار استفاده می شود همچنین برای اینکه شیشه ها از مقاومت خوبی برخوردار باشند از نوع سکوریت ویا لمینت برای اینکار استفاده می شود.قیمت پارتیشه شیشه ای به میزان متراژ شیشه ی مصرفی،نوع یراق آلات و حتی رنگ و ضخامت شیشه بستگی دارد ، بدین ترتیب هرچه ابعاد شیشه ی مصرفی بزرگتر باشد بالطبع قیمت آن نیز بالاتر می شود.
پارتیشن شیشه ای فریم دار:
اگر دور شیشه های سکوریت همراه با فریم باشد این نوع پارتیشن از نوع فریم دار می باشد.پارتیشن فریم دار نسبت به نوع فریم لس به دلیل وجود قاب مقاوم تر می باشد.همچنین این امکان وجود دارد که برای هماهنگی در دکوراسیون فریم دور را رنگی انتخاب کرد. با وجود تمام این مزایا ، چون پارتیشن فریم دار نسبت به نوع فریم لس فضای بیشتری را اشغال می کند کمتر مورد استقبال می باشد و افراد نوع فریم لس را بیشتر می پسندند.فریم دور پارتیشن می تواند از جنس آلومینیوم،استیل ویا ام دی اف باشد.این مورد به سلیقه ی شخصی افراد بستگی دارد.
پارتیشن شیشه ای مات:
اگر در محیطی نیاز به یک فضای خصوصی باشد از شیشه های سکوریت مات جهت ساخت پارتیشن استفاده می شود.مثلا محیط آشپزخانه در اداره ها و یا محل تزریقات در مراکز درمانی و یا اتاق کنفرانس از اماکنی هستند که باید حریم شخصی در آنها حفظ شود به همین دلیل از شیشه های مات جهت این کار استفاده می شود.یکی از پرکاربردترین موارد استفاده از پارتیشن شیشه ای مات یا سندبلاست شده در حمام ها و یا سرویس بهداشتی می باشد تا حریم شخصی افراد به طور کامل حفظ شود.
پارتیشن شیشه ای فریم لس:
پارتیشن فریم لس در واقع یکی از محبوب ترین انواع پارتیشن می باشد چراکه پنل های شیشه ای بدون هیچ مانعی در دید کامل کاربر قرار می گیرند.البته باید عنوان کرد که پارتیشن فریم لس فقط به صورت ثابت اجرا می گردد چرا که از ریل و فریم در این نوع پارتیشن استفاده نمی شود به همین دلیل قبل از اتمام نازک کاری باید برای زیرسازی پارتیشن اقدام کنید.این نوع پارتیشن بسیار زیبا و مدرن می باشد اما توصیه می شود که در اماکن پرتردد استفاده نشود چون احتمال برخورد و ضربه به لبه های شیشه که نقاط حساس در پارتیشن می باشد، زیاد است.بنابراین بهتر است که پارتیشن فریم لس برای اماکن کم تردد نصب شود. برای پارتیشن های فریملس هم می توان از شیشه های شفاف استفاده کرد هم از شیشه های نیمه مات و مات.معمولا در فضاهایی که کوچکتر هستند از شیشه های شفاف استفاده می کنند چرا که با عبور نور از شیشه ها محیط بزرگتر دیده می شود.
درتیس یکی از بهترین تولید کنندگان در زمینه ی انواع پارتیشنهای شیشه ای در سطح کشور می باشد . گروه صنعتی درتیس به دلیل ارائه ی خدماتی همچون گارانتی طولانی مدت ، تنوع در طرح و رنگ ، ایجاد سفارشی سازی و خدمات پس از فروش به یکی از بهترین برندهای تولید کننده ی پارتیشن شیشه ای تبدیل شده است. شما می توانید قبل از خرید از شرکت درتیس از مشاوره رایگان با کارشناسان ما استفاده کنید و سپس اقدام به خرید نمایید.توصیه ی ما به شما عزیزان دیدن نمونه کارها از طریق آدرس سایت https://doortis.ir/ می باشد.راه های ارتباطی با ما
تماس با کارشناسان فروش
34 30 11 44 021
959 570 44 021
562 572 1 0912
دیدگاهتان را بنویسید