ساخت غرفه نمایشگاه
اهمیت ساخت غرفه نمایشگاه
در دنیای امروز، تحولات در همه بخشها که در بازارهای کسب و کار اتفاق میافتد، فضایی را ایجاد کرده است که رقابت فشردهای بین مشاغل ایجاد شود. امروزه فقط تولید محصولات شایسته و عرضه آن به بازار برای موفقیت و فروش کافی نیست زیرا در شرایط امروزی ممکن است مصرف کنندگان با یک محصول مشابه با قیمت ها و شکل های متفاوت مواجه شوند و همچنین این امکان را داشته باشند که از بین چند گزینه جایگزین کالا یا خدمات مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
غرفه سازی نمایشگاه برای شرکت های شرکت کننده
در قرن بیست و یکم، رقابت فشرده ای در کل بازار وجود دارد و در این محیط رقابتی، قدرت مدیریت از تولید گرفته تا کارهای بازاریابی و تبلیغات همگی در موفقیت کسب و کارتاثیر دارند. از آنجا که سریعترین و کم هزینه ترین روش تولید ایجاد شده توسط یک شرکت به دلایلی مانند فرآیند جهانی شدن، پیشرفت سریع در فناوری اطلاعات و ارتباطات، فرصت های تولید گسترده، استاندارد تولید را برای سایر شرکت ها در زمان کوتاه ایجاد می کند، تفاوت بین شرکت ها از نظر تولید و کیفیت خدمات شروع به محو شدن شده اند.
در دوره ای که این تحولات و تغییرات تجربه است. شرکت هایی که می توانند جایگاه و ارزش متفاوتی را در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کنند، می توانند از سهم بازار خود محافظت کنند و پیشرفت کنند. در این مرحله فعالیت های بازاریابی و تبلیغاتی که توسط شرکت ها انجام می شود نقش مهمی دارد. در چنین فضای بازاری؛ حضور در نمایشگاههای تخصصی تجاری مزایای مهمی را به همراه دارد و شرکتها را برای همکاری در فعالیتهای بازاریابی و تبلیغاتی خود حمایت میکند.
نمایشگاه تخصصی تجاری بازاری است که تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات و خدمات در زمان و مکان مشخصی با یکدیگر ملاقات می کنند. موضوع خاص نمایشگاه به شرکت های شرکت کننده این فرصت را می دهد تا در کوتاه ترین زمان و به کارآمدترین روش«تقاضای مرتبط» را دریافت کنند. بنابراین، این فرصت را به شرکت ها می دهد که هم در فروش و هم در تبلیغات، مزیت های مهمی کسب کنند. از این حیث نمایشگاه ها دارای دامنه تبلیغاتی زیادی هستند.
امروزه یکی از مهمترین مشکلاتی که بسیاری از شرکتهای فعال در بخشهای مختلف با آن مواجه هستند، افزایش فاصله فیزیکی بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان است و این دو گروه میتوانند ارتباط محدودی با یکدیگر در نمایشگاه داشته باشند.
در این شرایط، در شرایط رقابتی که به تدریج سخت می شود. شرکت ها هم سعی می کنند فناوری های جدید و واجد شرایط را توسعه دهند و هم رقبای خود را دنبال کنند و هم برای دستیابی به مشتریان فعلی و بالقوه خود تلاش می کنند تا خواسته ها و انتظارات این مشتریان را شناسایی کنند و در نتیجه در دستیابی به آنها با مشکل مواجه می شوند.
وقتی از این منظر به این موضوع نگاه کنیم، اهمیت نمایشگاه های تخصصی تجاری برای شرکت ها به خوبی قابل درک است. از آنجایی که نمایشگاههای تخصصی تجاری یکی از فعالیتهای نادری است که میتواند تولیدکننده و مصرفکننده را در شرایط کنونی بازار در کنار هم قرار دهد و ارتباط متقابل و رو در رو بین این گروهها ایجاد کند.
با رفتار انحصاری مانند مهمان نوازی به مشتریان که جزء کلیدی شرکت شرکت کننده در منطقه نمایشگاه است، علاقه نزدیک با این افراد در طول نمایشگاه و رزرو اتاق های ویژه در هتل ها برای این افراد، جلسات متقابل، حمل و نقل این مشتریان به محل نمایشگاه و رسیدگی به نیازهای ویژه آنها؛ پیشرفت مهمی برای تقویت روابط کنونی حاصل شده است.
نمایشگاه های تخصصی علاوه بر مزایایی که برای روابط موجود دارد، برای مواجهه با چهره های جدید نیز اهمیت دارد. نمایشگاه های تخصصی را باید فرصتی نادر برای جذب بازدیدکنندگانی که علاقه بالایی به غرفه شرکت دارند در نظر گرفت.
شرکتها با حضور در نمایشگاههای تخصصی تجاری، نه تنها با مشتریان فعلی خود ملاقات کرده و کسب و کار خود را ارتقاء میدهند، بلکه میتوانند با مشتریان بالقوهای مواجه شوند که شانس ایجاد ارتباط برای تجارت در آینده را دارند.
با رفتار انحصاری مانند مهمان نوازی به مشتریان که جزء کلیدی شرکت کننده در نمایشگاه هستند، علاقه نزدیک با این افراد در طول نمایشگاه و رزرو اتاق های ویژه در هتل ها برای این افراد، جلسات متقابل، حمل و نقل این مشتریان به محل نمایشگاه و رسیدگی به نیازهای ویژه آنها پیشرفت مهمی برای تقویت روابط کنونی حاصل کرده است.
نمایشگاه های تخصصی را باید فرصتی نادر برای جذب بازدیدکنندگانی که علاقه بالایی به غرفه شرکت دارند در نظر گرفت.
شرکتها با حضور در نمایشگاههای تخصصی تجاری، نه تنها با مشتریان فعلی خود ملاقات کرده و کسب و کار خود را ارتقاء میدهند، بلکه میتوانند با مشتریان بالقوهای مواجه شوند که شانس ایجاد ارتباط برای تجارت در آینده را دارند. در اینجاست که ساخت غرفه نمایشگاه و طراحی آن در بخش فروش و شرکت در نمایشگاه ها اهمیت پیدا میکند.
ساخت یا عدم ساخت غرفه نمایشگاهی
شکی نداریم که شما و تیم شما قبلاً به تمامی سوالات مرتبط با لزوم شرکت شما در این نمایشگاه پاسخ داده اید. به همین دلیل است که تصمیم برای شرکت تصویب شده است و هیچ بازگشتی وجود ندارد. اما بیایید یک بار دیگر به سؤالات اساسی که باید قبل از تصمیم نهایی برای ساخت غرفه نمایشگاهی از خود بپرسید پاسخ دهیم. در زیر لیست کوتاهی از سوالات را مشاهده خواهید کرد، این پاراگراف را نادیده نگیرید، شاید شما و تیمتان چیزی را نادیده گرفته باشید.
نتیجه مثبت این رویداد چه خواهد بود؟
چگونه متوجه خواهید شد که نتیجه همانطور که برنامه ریزی کرده اید است؟
فروش شما باید بعد از نمایشگاه چند برابر شود؟ یا قصد دارید چند قرارداد با توزیع کنندگان امضا کنید؟ یا چند نفر باید محصول جدید شما را ببینند؟ در اینجا، هر شرکتی هدف تجاری خود را انتخاب می کند.
به دنبال چه نوع مشتریان یا شرکای هستید؟ این باید عمده فروشان، خرده فروشان، تجار کوچک، افراد عادی، مدیران ذیربط، مدیران انبار و غیره باشند. به طور خلاصه، مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند و آیا آنها در نمایشگاه حضور خواهند داشت؟
آیا محصول خود را در غرفه خود به نمایش خواهید گذاشت؟ اگر به سادگی از نظر فیزیکی در جایگاه جا نمی شود، چگونه می خواهید آن را به مهمانان نشان دهید؟
چگونه اطلاعات تماس آن دسته از افرادی که به محصولات یا خدمات شما علاقه مند هستند را در غرفه جمع آوری می کنید؟
چه مقدار پول برای شرکت در نمایشگاه تجاری در نظر دارید؟
چقدر زمان یا چند تراکنش طول می کشد تا سرمایه خود را بازگردانید؟ سه گزینه ROI را برای رویداد برنامه ریزی شده خود شرح دهید: بدترین سناریو، میانگینی که از آن راضی هستید و یک سناریوی غیرمنتظره عالی. آیا از اعداد راضی هستید؟ آیا آنها واقع بینانه به نظر می رسند؟
آیا زمان کافی (حداقل 6 ماه) برای شروع روند آماده سازی برای نمایشگاه تجاری آتی دارید؟
حالا که چند شبهه آخر برطرف شد و به همه سوالات پاسخ دادید، باید غرفه نمایشگاهی بسازید و در نمایشگاه شرکت کنید!
اگر نماینده یک شرکت بزرگ یا یک برند با سابقه هستید، حتی بدون پاسخ به این سؤالات، می توانید استدلال کنید که باید یک غرفه نمایشگاهی بسازید. از این گذشته، در مورد شما، لزوماً به لطف این رویداد نیازی به افزایش فروش ندارید. برای شما بسیار مهم است که خودتان را برند کنید و جایی باشید که رقبای شما باید ظاهر شوند.
اکنون زمان آن رسیده است که به «چگونه یک غرفه نمایشگاهی بسازیم» برویم.
7 نکته برای طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی
راهنمای ساخت غرفه نمایشگاهی
آمادگی برای نمایشگاه از دو بخش اصلی تشکیل شده است. بخش اول ایجاد طرح و مفهوم کلی نمایشگاه و ساخت غرفه نمایشگاهی است. بخش دوم برنامه ریزی تعامل در غرفه برای به دست آوردن نتیجه ای است که برای آن این نمایشگاه را برگزار کردید.
بیایید به قسمت اول بپردازیم
انتخاب مکان برای ساخت غرفه
با توجه به کشور و شهر، احتمالا تصمیم گرفته اید. اکنون باید انتخاب کنید که غرفه نمایشگاه شما دقیقاً در کجا قرار بگیرد. بله طبق معمول پول حاکم است و در هر جایی که بودجه اختصاص داده شده برای اجاره فضای نمایشگاه اجازه دهد قرار می گیرید. اما هیچ کس ارتباط خود را با برگزارکننده نمایشگاه لغو نکرده است. حتما درخواست پلان طبقه را داشته باشید. آن را مطالعه کنید و متوجه شوید که آیا ستون های پشتیبانی یا تهویه مطبوع مستقیماً بالای سازه آینده شما وجود دارد یا خیر، آیا بازدیدکنندگان می توانند به غرفه شما برسند یا در جایی با رقبای شما گیر کرده اند و غیره. موقعیت مکانی بسیار مهم است، زیرا برخی از غرفه ها با وجود طراحی عالی و جذاب، در دسترس افراد نیستند.
در غرفه آینده خود به کدام مناطق نیاز دارید
قبل از تعیین تکلیف برای طراح، باید خودتان تعیین کنید که کدام قسمت های کاری را می خواهید در غرفه قرار دهید. در صورت وجود، از محدودیت های فضا آگاه باشید. به این فکر کنید که آیا به یک اتاق جلسه سرپوشیده نیاز دارید، آیا محصولات خود را در محل نشان می دهید، چقدر فضای در غرفه اشغال می کنند، آیا به انباری یا اتاق کارکنان نیاز دارید، به چند میز اطلاعات نیاز دارید و اینکه آیا فضایی برای یک نوار پیشخوان وجود خواهد داشت. این عناصر مهم به طور مستقیم به سازماندهی تدارکات در غرفه در طول نمایشگاه اجرا شده کمک خواهند کرد. همچنین، اطلاعات مربوط به مناطق اجباری در غرفه باید به طراح که غرفه نمایشگاه را ترسیم می کند، داده شود.
طرح غرفه نمایشگاه آینده خود را به طراح غرفه تخصصی بسپارید
اگر نمی دانستید طراحی غرفه نمایشگاهی شما توسط طراح خاصی طراحی شده است. هر طراحی نمی تواند برای غرفه نمایشگاهی طرح بکشد. زیرا حتی اگر شما طرح را دوست داشته باشید، تولید ممکن است به سادگی آنچه در طرح میبینید،امکان پذیر نباشد زیرا بسیار خارق العاده و فقط برای یک تصویر در رایانه مناسب خواهد بود. طراحان حرفه ای غرفه باید همه این نکات ظریف را بدانند تا بعداً پول خود را دور نریزید. حتما میزان بودجه ای که قصد دارید برای ساخت غرفه نمایشگاه خود صرف کنید را به طراح بگویید زیرا باید بدانید که تخیل طراح می تواند بیشتر از توانایی سازندگان و پیمانکاران برای استفاده از مواد ارزان قیمت یا یافتن تزئینات داخلی منحصر به فرد نشان داده شده در تصویر غرفه باشد.
تدارکات پایه به محوطه نمایشگاه و نصب سازه
غرفه ساخته شده است و زمان تحویل آن به محل نمایشگاه، مونتاژ و اجرای آن فرا رسیده است. این مرحله از کار معمولا توسط غرفه ساز نمایشگاه انجام می شود، وظیفه اصلی شما کنترل نهایی و ارتباط با مدیر طرف پیمانکار خواهد بود. 1-2 روز قبل از افتتاح نمایشگاه به غرفه تان حتما سر بزنید. ممکن است نیاز به نظارت بر پیشرفت کار پروژه و رفع وجود احتمالی برخی کاستی ها داشته باشید که همیشه در هنگام نصب و اجرای غرفه نمایشگاه واقعا اجتناب ناپذیر است.
نکته اصلی این است که خلاق باشید و رویکردهای مختلف را امتحان کنید. هیچ دستور العمل درستی برای یک نمایشگاه موفق وجود ندارد. همه چیزهایی که می توانید در جایی بخوانید، دقیقاً برای شرکت شما توصیه می شود. شاید چیزی که برای برخی خوب کار کرد، نتایج ضعیفی برای شما نشان دهد. بنابراین، تجربه شرکتهای دیگر را مطالعه کنید، اما این کار را همانطور که تجربه شخصی شما به شما میگوید و بخش بازاریابی شما به شما میگوید، انجام دهید. در نمایش موفق باشید، موفق خواهید شد!
دیدگاهتان را بنویسید