از بین قرنیز پی وی سی و سنگی و ام دی اف کدام بهتر است؟
در صورتی که شما تصمیم به خرید قرنیز دارید می توانید با مطالعه این مقاله متوجه شوید که بین قرنیز پی وی سی، قرنیز سنگی و قرنیز ام دی اف کدام بهتر است؟
قرنیز ها در جنس های مختلفی از جمله پی وی سی، ام دی اف، سنگی، سرامیکی و پلی استارین تولید می شوند در این مقاله سه قرنیز پی وی سی، سنگی و ام دی اف را با یکدیگر مقایسه خواهیم کرد و توضیح خواهیم داد که کدام یک بهتر هستند؟
انتخاب نوع قرنیز به عواملی از جمله سلیقه، نوع کف و دیوار، مکان نصب قرنیز و… بستگی دارد، در این مقاله به معرفی هر یک از این سه قرنیز، کاربرد ها و مزایا و معایب شان خواهیم پرداخت.
قرنیز پی وی سی
قرنیز پی وی سی از جدیدترین انواع قرنیزها است که از ترکیب پلیمرهای نفتی (چند لایه مختلف پلاستیک فشرده) در طرح ها و رنگ های متنوع تولید می شود، قرنیز PVC از مصالحی کاربردی با قابلیت آب بندی یا سئال در دکوراسیون داخلی است.
قرنیز پی وی سی قرنیز کاملاً سبک است که در برابر ضربه و آب از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است، قرنیز پی وی سی قابلیت شستشو داشته و در دو نوع تو پر و تو خالی تولید می شود، این نوع از قرنیز به راحتی تغییر شکل داده و از انعطاف بالایی برخوردار است، ضمن این که قرنیز پی وی سی هنگام آتش سوزی، مواد شیمیایی و سمی تولید نمی کند.
قرنیز پی وی سی در برابر هرگونه آسیب از جمله خط و خش از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است، مقاومت پایین این قرنیز در مقابل نور خورشید از نقاط ضعف این نوع از قرنیز معرفی می شود.
ویژگی های قرنیز پی وی سی
- مقاومت بالا در برابر ضربه
- مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب
- مقاومت در برابر گرما، سرما و صدا
- قابلیت نصب و اجرای آسان
- دارای تنوع در رنگ و مدل
- سازگاری بالا با محیط زیست
- قابلیت نگهداری آسان
- امکان نصب آسان
- مقاوم در برابر آتش سوزی
- مقاوم در برابر حشرات
قرنیز ام دی اف
قرنیز پی وی سی از دیگر قرنیز های رایجی هستند که در مقایسه با قرنیز پی وی سی از انعطاف کمتری برخوردار است، صفحه قرنیز های MDF کاملاً صاف و روان است، از این جهت به محیط زیبایی می بخشد، از این نوع قرنیز در فضاهایی که کفپوش پارکت دارند استفاده می شود.
ویژگی های قرنیز ام دی اف
- عدم محدودیت ارتفاع
- مقاومت در برابر رطوبت
- مقاوم در برابر حشرات
- قابلیت نصب ساده
قرنیز سنگی
قرنیز سنگی از دیگر انواع قرنیز ها است که با سنگ مصنوعی ساخته می شود، قرنیز سنگی علاوه بر زیبایی بخشی به فضا در برابر شرایط محیطی از مقاومت بالایی برخوردار بوده، از نفوذ حشرات جلوگیری می کند.
باید بدانید که نمونه های بی کیفیت این نوع قرنیز در بازار به جای نمونه های با کیفیت آن به فروش می رسد، قرنیز سنگی از آسیب پذیری بالایی برخوردار است و سریعاً دچار آسیب و شکنندگی می شود، در صورتی که قرنیز از سنگی با فرمولاسیون بی کیفیت تولید شود، به مرور زیبایی اش را نیز از دست خواهد داد.
ویژگی های قرنیز سنگی
- مقاومت بالا در برابر رطوبت
- دارای ارتفاع بیشتر در مقایسه با سایر قرنیز ها
قرنیز پی وی سی و ام دی اف و سنگی چه کاربردی دارند؟
کاربرد قرنیز پی وی سی
قرنیز پی وی سی از پر استفاده ترین انواع قرنیز ها مطرح می شود، امکان استفاده از این قرنیز در محیط های که دارای کفپوشی از جنس سنگ، سرامیک، پارکت و لمینیت هستند وجود دارد.
کاربرد قرنیز ام دی اف
از قرنیز ام دی اف هم می توان در محیط های که دارای کفپوشی از جنس سنگ، سرامیک، پارکت و لمینیت هستند استفاده کرد، اما باید توجه کنید که توصیه می شود برای فضاهایی با کفپوش سنگ و سرامیک از قرنیز ام دی اف با قطر 8 میلی متر و برای فضاهایی با کفپوش پارکت و لمینیت از قرنیز ام دی اف با قطر 16 میلی متر استفاده کنید.
برخی از طراحان توصیه می کنند جهت تطابق بین کفپوش و قرنیز با توجه به جنس متریال در محیط هایی که کفپوش لمینیت یا پارکت دارند از قرنیز ام دی اف استفاده کنید.
کاربرد قرنیز سنگی
قرنیزهای سنگی اغلب در محیط های لوکس و بزرگ که کف پوش سنگی و سرامیک دارند کاربرد دارند، این قرنیز ها اما از مقاومت و استحکام بالایی برخوردارند، بهتر است جنس قرنیز سنگی با سرامیک و سنگی که در کف استفاده شده است، یکی باشد.
قیمت قرنیز پی وی سی، ام دی اف و سنگی چقدر است؟
این روزها با توجه به نوسانات قیمت های بازار نمی توان قیمت دقیقی از قرنیز ها عنوان کرد، به صورت کلی عواملی از جمله ارتفاع و قطر قرنیز، کشور سازنده آن، طرح و رنگ قرنیز و مصالحی که در ساخت قرنیز به کار رفته است در قیمت این محصول تأثیرگذار هستند.
به طور کلی می توان گفت که قیمت قرنیز پی ام دی اف کمتر از قرنیز پی وی سی و سنگی است، اما قیمت قرنیز پی وی سی با توجه به کیفیت و کاربردی که دارد مقرون به صرفه تر است، بهتر است بهترین فروشگاه قرنیز را پیدا کرده و از آن ها قرنیز پی وی سی با کیفیت خریداری کنید.
دیدگاهتان را بنویسید